Uit De Kunst

Twee weken geleden vond Uit De Kunst plaats in Castricum. Dit is een festival door het hele dorp heen met onder andere workshops, concerten, dans, theater en meer. Poppodium De Bakkerij mocht ook een deel van de programmering invullen en hier werd ik voor gevraagd om het te organiseren. Op donderdagavond 4 juli mochten we een deel van het programma vullen op het podium dat op de Papenberg werd geplaatst. Hierbij traden vanuit De Bakkerij Neef Steef op Dreef en D.R.I.E. op. Het werd een gezellige avond met leuke muziek. Zaterdagmiddag 6 juli organiseerden we in De Bakkerij zelf met De Groene Bak een workshop crafting met gerecycled materiaal. Het was een productieve middag waarbij we windmolentjes maakten van oud blik, kettingen en ringen van scrabble stenen en sleutelhangers en broches van dominostenen. s’Avonds verplaatste het programma weer naar De Papenberg waarbij Peel a Banana rockcovers speelden en daarna De Twijfelbrigade het geheel afsloot met een leuk muzikaal feestje. Natuurlijk nam ik ook mijn camera mee dus hieronder een selectie van de foto’s die ik gemaakt heb. De hele serie is op de Bakkerij Flickr te bekijken.

UDK_NeefSteef_DRIE_02
Neef Steef op Dreef.

UDK_NeefSteef_DRIE_01
Handjes in de lucht.

UDK_NeefSteef_DRIE_34
D.R.I.E.

UDK_NeefSteef_DRIE_36
Borrie & 13 voegden zich bij D.R.I.E.

UDK_GroenBak_Crafting_19
Workshops Crafting met recycled materiaal.

UDK_GroenBak_Crafting_03
Een windmolentje van twee blikjes cola.

UDK_GroenBak_Crafting_09
Sieraden van oude spellen.

UDK_PeelABanana_Twijfelbrigade_01
Een volle Papenberg op de zaterdagavond.
DSC_5863
De Bakbus was ook aanwezig met koud bier.

UDK_PeelABanana_Twijfelbrigade_07
Peel A Banana.

UDK_PeelABanana_Twijfelbrigade_28
De Twijfelbrigade.

UDK_PeelABanana_Twijfelbrigade_27
Er werd ook veel gelachen bij de humoristische songteksten.

UDK_PeelABanana_Twijfelbrigade_40

UDK_PeelABanana_Twijfelbrigade_41

UDK_PeelABanana_Twijfelbrigade_43

UDK_PeelABanana_Twijfelbrigade_52
Dansen hoorde er ook bij.

UDK_PeelABanana_Twijfelbrigade_54
En meezingen ook.

Leave a Reply