Veel gedaan met De Groene Bak

Ik vertelde eerder al eens op mijn blog dat ik bezig ben met project “De Groene Bak”. (Linkje naar de blogpost: http://jorindephotography.wordpress.com/2013/06/14/de-groene-bak). Ondertussen hebben we daarvoor al verschillende activiteiten gehad. Hardstikke leuk! Zo hadden we samen met Transition Towns een Repair Cafe en een Kledingruil dag. Hebben we een aantal woensdagavonden druk geknutseld met het zelf maken van papier en het maken van linosnedes. Op een zaterdagmiddag hadden we ook een workshop waarbij we sieraden en windmolentjes gingen maken van recycled materiaal. Ook het tuinieren werd niet overslagen, we organiseerden een workshop moestuinieren, een moestuinders netwerkavond en gingen op bezoek bij Eetbaar Heemskerk. In de planning staat nog meer leuke dingen dus houdt de Groene Bak facebook in de gaten: http://facebook.com/degroenebak

UDK_GroenBak_Crafting_09
Workshop sieraden maken van gerecycled materiaal

Groene_Bak_WorkshopMoestuin_01
Workshop moestuinieren op je balkon

Kledingruil_event_01
Kledingruil dag

Uit_Je_Bak_2013_door_Jorinde_Reijnierse_014
De sieraden die gemaakt werden tijdens een van de workshops verkochten we op het Uit Je Bak Festival.

Eetbaar_Heemskerk_door_Jorinde_Reijnierse_11
Afgelopen week op bezoek geweest bij de gemeenschapsmoestuin van Eetbaar Heemskerk.

Leave a Reply