Mooie Merken – Mini Empire

Deze categorie heette eerst ‘Great Products’ maar aangezien ik met mijn blog van Engels naar Nederlands geswitcht ben leek het me wel mooi om een leuke Nederlandse titel er bij te bedenken: ‘Mooie Merken’. In deze categorie laat ik dus merken en producten zien die ik mooi vind.

In deze blog het merk Mini Empire. Dit Zweedse merk maakt vrolijke, maar ook een beetje gekke, illustraties. Hun focus ligt op gekke dieren en diepe bossen (“Odd animals and deep woods” volgens hun site). Ik ben helemaal fan van hun mix van zwart-wit en kleur. Vooral de gek-uit-zijn-ogen-kijkende-uil is een van mijn favorieten. Zelf heb ik helaas nog niks van hun in huis maar als mijn portemonnee het weer toelaat ga ik zeker zo’n mooie zwart-wit poster kopen, een setje ansichtkaarten en dat leuke gekleurde ronde dienblad met de gekke uil er op.

mini-empire.se

miniempire02

miniempire07

miniempire09

miniempire05

miniempire08

miniempire01

miniempire04

miniempire10

Leave a Reply