Binnenkijken

Begin 2012 ben ik met mijn vriend Thomas gaan samenwonen in mijn huisje in een oude boerderij. Het leuke aan het huis vind ik alle aparte hoeken, houten balken en kleine raampjes. Wij vinden het allebei leuk om na te denken over de inrichting van ons huis en de spullen daarbij. De afgelopen jaren hebben we van een lelijk uitgewoond appartement een leuk plekje gemaakt naar onze eigen stijl. We kijken regelmatig of er nog iets is wat we niet mooi vinden en kunnen veranderen. Pas vond ik het huis ‘af’ genoeg om er een keer een goede fotoserie van te maken. Hieronder is het resultaat te zien. Vind je het mooi? De foto’s staan ook op de site van 101 woonidee├źn waar je op mij kan stemmen en wie weet kom ik nog eens in het blad. http://www.101woonideeen.nl/binnenkijken-inzending/jorinde-uit-castricum

Huisje_Molendijk_door_Jorinde_Reijnierse_03

Huisje_Molendijk_door_Jorinde_Reijnierse_02

Huisje_Molendijk_door_Jorinde_Reijnierse_04

Huisje_Molendijk_door_Jorinde_Reijnierse_05

Huisje_Molendijk_door_Jorinde_Reijnierse_06

Huisje_Molendijk_door_Jorinde_Reijnierse_07

Huisje_Molendijk_door_Jorinde_Reijnierse_08

Huisje_Molendijk_door_Jorinde_Reijnierse_09

Huisje_Molendijk_door_Jorinde_Reijnierse_10

Huisje_Molendijk_door_Jorinde_Reijnierse_11

Huisje_Molendijk_door_Jorinde_Reijnierse_12

Huisje_Molendijk_door_Jorinde_Reijnierse_13

Leave a Reply