World of the weird

Het is weer eens tijd voor een blogpost met inspiratie wat ik gevonden heb op pinterest! Vroeger blogde ik vaak mijn wekelijkse pinterest samenvattingen maar dat vond ik eigenlijk een beetje veel worden. Dus nu licht ik om de zoveel tijd eens wat uit. Sinds een aantal weken ben ik een nieuwe collectie begonnen op pinterest: World of the Weird. Hier verzamel ik foto’s, schilderijen, illustraties, e.d. van aparte wezens die bij elkaar een soort wereld vormen met allemaal aparte rare dingen. Een aantal pins uitgelicht:


The Secret Pet Society, Travis Louie


Shaun Tan


Charles Fr├ęger


Kahn & Selesnick (‘truppe fledermaus’)


Sonja Barbaric


Kinga Britschgi


Borja Guillot

Bekijk mijn hele verzameling op www.pinterest.com/jorindephoto/world-of-the-weird

Leave a Reply