Oostenrijk: Tiefenbachklamm, Hamberg, Stummersberg

Gewandeld langs de Tiefenbachklamm. Dit werd door meerdere mensen in het hostel aangeraden dus er heen gegaan en de route langs de klamm gelopen. Op sommige stukken is het water heel breed en op andere stukken heel smal en loop je vlak langs de rotswand.

Oostenrijk_sep2015_by_Jorinde_Reijnierse_129

Oostenrijk_sep2015_by_Jorinde_Reijnierse_130
Vergaan huisje waar vroeger energie werd opgewekt uit het water.

Oostenrijk_sep2015_by_Jorinde_Reijnierse_131

Oostenrijk_sep2015_by_Jorinde_Reijnierse_132

‘s Middags zijn we nog achter het hostel de berg opgegaan naar de top van de Hamberg. Helaas bleek het verder dan gedacht. Vaak staat er bij routes 2,5 uur en dan blijkt het uiteindelijk iets van 4 uur te zijn (en dan moet je nog terug). De route ging vooral door de bomen en was vrij stijl. Je liep eigenlijk over de boomwortels (een soort trapje). Eigenlijk hadden we voor deze route een dag moeten uittrekken want dan kan je wel naar boven. Wie weet misschien een andere keer :)

Oostenrijk_sep2015_by_Jorinde_Reijnierse_136
Toch wel hoog gekomen.

Oostenrijk_sep2015_by_Jorinde_Reijnierse_140
Uitzicht over de Stummersberg waar ons hostel zit.

Oostenrijk_sep2015_by_Jorinde_Reijnierse_141
Bluebird Mountain Hostel

Leave a Reply